Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

La Universitat d’Alacant regna en els campionats d’España i autonòmic de triatló

L’equip de triatló de la Universitat d’Alacant ha dominat amb claredat les proves de triatló que s’han disputat aquest cap de setmana a Alacant, en les quals ha obtingut la victòria tant en el Campionat d’Espanya Universitari com en el Campionat Valencià de Triatló Sprint.

El conjunt que entrena Roberto Cejuela va ser el guanyador en el Campionat d’Espanya Universitari de la disciplina després d’imposar-se tant en la categoria femenina com en la masculina. Una competició que es va celebrar dissabte a les 8.45 hores i va finalitzar amb cinc medalles en el caseller de la UA. L’equip femení va aconseguir copar les tres primeres posicions amb Yaiza Saiz al capdavant amb un temps d’1.06:58, seguida per Lucía Vergara, a 21 segons i de Paula Sánchez, a 54. En la prova masculina, la victòria va ser per a Luis Miguel Velasquez, amb un temps de 58:01, seguit pel seu company d’equip Ángle Sánchez, que va travessar la línia de meta a 10 segons.

En el Campionat Valencià de Triatló Sprint, l’equip de la Universitat d’Alacant va repetir l’èxit de primera hora del matí amb cinc medalles més en una prova que es va disputar a les 11.30 hores del mateix dissabte. En categoria masculina, l’atleta de la Universitat d’Alacant David Cantero va guanyar amb un temps de 00.59:09, seguit de Luis Miguel Velásquez a 1.44 i de Gültigin Er, a 2.15. En la categoria femenina Yaiza Saiz va repetir victòria amb un temps de 01.10:59 i la seua companya d’equip Sara Alemany va arribar en tercera posició, a 57 segons de Yaiza i tan sols a 5 de la segona classificada. Paula Lizón.

Rem

Alacant ha acollit aquest cap de setmana una altra prova esportiva d’abast estatal, el LXXIII Campionat d’Espanya de Rem en la modalitat de ioles, en la qual l’equip masculí de veterans de la Universitat d’Alacant va acabar en tercera posició.