Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

La Universitat d’Alacant s’uneix el pròxim 24 de setembre al Dia Europeu de les Llengües

És l’única institució espanyola que forma part de l’aliança organitzadora Transform4Europe

 

El 24 de setembre se celebra el vintè aniversari del Dia Europeu de les Llengües, que organitza el projecte Transform4Europe (T4E), en el qual participa la Universitat d’Alacant. Durant tota una jornada es desenvoluparan una sèrie d’actes de forma virtual que tenen com a finalitat, tal com explica l’organització, «promoure el multilingüisme i l’aprenentatge d’idiomes com una part essencial de l’educació superior a Europa, conscienciar les comunitats de totes les universitats associades sobre els idiomes de l’aliança Transform4Europe i involucrar les comunitats de totes les universitats associades en els beneficis i desafiaments que la diversitat lingüística aporta als discursos corporatius, públics i acadèmics europeus».

Poden participar-hi totes les persones que ho desitgen, amb inscripció prèvia amb el 22 de setembre com a data límit. Els inscrits podran acudir a reunions amb representants d’empreses internacionals i saber més sobre la comunicació intercultural i plurilingüe, les necessitats lingüístiques, els seus desafiaments i solucions, i alguns exemples de bones pràctiques. A més, dins del programa d’actes hi ha també activitats relacionades amb el coneixement de diferents llengües europees.

 

Transform4Europe

L’aliança Transform4Europe (T4E) està formada per set institucions d’educació superior, al costat de la UA hi ha les universitats del Saarland (Alemanya), Silèsia a Katowice (Polònia), Sofia St. Kliment Ohridski (Bulgària), Triest (Itàlia), i Vytautas Magnus (Lituània), a més de l’Acadèmia de les Arts d’Estònia. A aquestes institucions els uneix una visió comuna de l’educació superior a Europa com un actor important en la configuració del futur del món a través d’un enfocament empresarial del coneixement. La diversitat en dimensions, antecedents, experiència i perfil dels membres de l’aliança proporciona una fortalesa per a comprendre les necessitats, expectatives i potencial de la majoria dels actors dins de l’Espai Europeu d’Educació i representa la diversitat territorial i cultural d’Europa.

 

Inscripció prèvia

Més noticies

¿Vacunas de sprint o de maratón?, nueva sesión del Aula de la Ciencia y la Tecnología de la Universidad de Alicante

Redacció

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

Redacció

¿Quién financia las universidades públicas?

Redacció

¿Pensando en hacer algún curso este verano? Te presentamos los que se harán en Elda y Petrer

Redacció

¿Cuáles son los derechos de los turistas?, en la Sede Universitaria de La Nucía

Redacció

¡Pregúntame, que no muerdo!, jornadas sobre diversidad en la Universidad de Alicante

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1144