Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Èxit en el Challenge de ‘El Ganso’, organitzat per la Càtedra AITEX – UPV

El projecte millor valorat ha sigut ‘Sabatilles Sostenibles’ dels estudiants Juan Ignacio Almagro, Erika Silvina, Hugo Montaner i Alexander Loza

‘El Ganso’ seleccionarà a alguns estudiants per realitzar pràctiques en empresa

Han participat 104 estudiants del Campus d’Alcoi

Estudiants del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) han participat durant tot el curs en el Challenge de la prestigiosa marca ‘El Ganso’. El concurs ha estat organitzat per la marca i la Càtedra AITEX – UPV. El projecte millor valorat ha sigut ‘Sabatilles sostenibles’ dels estudiants Juan Ignacio Almagro, Erika Silvina, Hugo Montaner i Alexander Loza.104 estudiants del campus es van inscriure a aquest Challenge. Després de diferents sessions, van sorgir 18 idees que van ser valorades per experts de la UPV, AITEX i El Ganso. D’aquestes 18, 7 van passar a la gran final i els seus creadors han acudit a les instal·lacions de la marca, situada al parc empresarial de Boadilla del Monte (Madrid).
El repte ha consistit en l’aportació d’idees amb les quals El Ganso poguera funcionalitzar els productes que comercialitza. Els estudiants han realitzat una exposició de 10 minuts davant l’equip de R+D de El Ganso entre els quals es trobava  Clemente Cebrián, cofundador i CEO de la marca.

Projectes millor valoratsPrimer Premi: Sabatilles Sostenibles – Juan Ignacio Almagro, Erika Silvina, Hugo Montaner i Alexander Loza
Segon premi: Camisa halocrómica – Marina Munar, Inés Martínez, David Mínguez i Ainhoa Sánchez
Tercer premi: Aromátex – Marta Calabuig, Joanna Del Salvador, Natalia Alfaro, Carmen Belda i Marta Quiles

La Càtedra AITEX – UPV

La Càtedra naix a conseqüència de la col·laboració entre les dues institucions per a la realització d’activitats d’interés general. La seua finalitat és la promoció i desenvolupament d’activitats que contribuïsquen al posicionament del sector tèxtil com un sector atractiu, amb un caràcter pluridisciplinari i de futur.

 

 


240