Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UPV

La Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV també es gradua

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte ha acollit la cloenda del curs de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) aquet divendres 17 de juny. L’emotiu acte ha estat presidit per la vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat, Salomé Cuesta. En el present curs s’ha celebrat el 20 aniversari de la sènior a Alcoi.

La Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV compta en aquest curs amb 135 estudiants matriculats. La majoria d’ells han assistit a l’acte de clausura, on han rebut el seu merescut diploma. Els delegats de la Sènior, Manuel Javier Pérez i Concepción Camps, han tingut paraules d’agraïment en un emotiu discurs. En aquest curs acadèmic, les classes de la sènior s’han impartit en el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’ i en l’Edifici Viaducte.

A més de Salomé Cuesta i els delegats de la Sènior, han participat Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa i formació de l’Ajuntament d’Alcoi; Lucía Agud, subdirectora de Formació Permanent, Títols Propis i Formació en línia; i Ana Muñoz, coordinadora de la Universitat Sènior de tota la UPV. També han assistit Jordi Segura, regidor d’Innovació i Societat Digital; i José María Gadea, subdirector de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus.


Preinscripció en graus, dobles graus i màsters universitaris

El Campus d’Alcoi de la UPV es troba en ple període de preinscripció de graus, dobles graus i màsters universitaris.

Quant als màsters universitaris, la preinscripció continua oberta per als 4 màsters que s’imparteixen al Campus d’Alcoi. La preinscripció es pot formalitzar en aquest enllaç fins al dijous 30 de juny.

Aquesta és l’oferta formativa:
Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística
Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil
Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials
Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA)

Respecte als graus i dobles graus, el termini de preinscripció comença el 20 de juny i finalitza el 8 de juliol. La preinscripció s’ha de realitzar a través d’un assistent telemàtic de la Generalitat Valenciana.

Aquesta és l’oferta formativa en graus i dobles graus:
Grau en Informàtica Indústria i Robòtica
Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)
Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes
Grau en Enginyeria Informàtica
Grau en Enginyeria Elèctrica
Grau en Enginyeria Mecànica
Grau en Enginyeria Química
Doble Grau ADE + Turisme
Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica


Notícies relacionades:

239