Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

Lectura pública del manifest en contra de la violencia masclista

Lectura pública del manifest en contra de la violencia masclista

Organitzades tota una sèries d’activitats pel 25N, dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

El dia 24 de novembre van tindre la xerrada La Violència de Gènere en la població adolescent i jove a càrrec de Jesús Herranz Bellido a les 19’00 a la Sala de conferències “Fontanelles” de la Casa de Cultura de Biar organitzada amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

El dia 25 a les 13’00 h. a la Plaça de la Constitució es va llegir un manifest per fer públic el rebuig del poble de Biar cap a qualsevol forma de violència masclista.

A més a més el dia 25 a les 20’00 h. a l’Església Ntra. Sra. de l’Assumpció es va realitzar el Concert de Camerata Aitana amb la participació de la Soprano biaruda Teresa Albero.  Aquest concert també farà una revisió del paper de la dona en el cant i la música lírica. Des d’ací agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant i la Societat Unió Musical de Biar amb la Regidoria de Cultura.

Seguint aquestes polítiques també anunciem que el dia 29 de novembre de 17’00 a 20’00  a la Sala de Conferències “Fontanelles” es realitzarà a Biar la Jornada del Programa Participa de la Diputació d’Alacant amb el qual es pretén acostar les polítiques d’igualtat de gènere als membres del moviment associatiu.

El Regidor d’Igualtat vol agrair la implicació del Departament d’Igualtat i Dona de la Diputació d’Alacant. Per a més informació i incripció podeu telefonar al 965 988 979. En el programa poden participar les persones que formen part de les Juntes directives d’associacions que treballen o vulguen treballar en l’àmbit social i de la igualtat de gènere. Cada entitat podrà estar representada per un màxim de dues persones.

Biar, 25N: Lectura pública del manifest en contra de la violencia masclista 25/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


240