Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alcoi ja està en Festes: Intercomarcal Televisió emetrà en directe la Festa del Pasdoble i la interpretació de l´Himne de Festes

La jornada festera del Dia dels Músics, de demà divendres 19 d’abril, està protagonitzada evidentment per la música i els músics i Intercomarcal Televisió emetrà en directe la Festa del Pasdoble i interpretació de l´Himne de Festes

A les 19 hores està previst que comence l’habitual Festa del Pasdoble des de la part baixa de l’avinguda País Valencià, concretament en l’encreuament amb el carrer Sant Llúcia, iniciant la desfilada els grups de dolçaines i tabals de la nostra ciutat. Aqueix lloc serà el punt de partida cap a la Plaça d’Espanya, on s’aniran congregant, conforme arriben, les corporacions musicals que participen en aquesta cita.

Una vegada que totes les bandes estiguen col·locades s’acostarà un dels moments més esperats de la Festa alcoiana, amb la interpretació de l’Himne de la Festa.

La flautista alcoiana, Blanca Carbonell, serà l’encarregada de dirigir l’Himne de la Festa de Gonzalo Barrachina.

Participen en la Festa del Pasdoble 2024 un total de 24 bandes i 4 grups de dolçaines i tabals d’Alcoi. De totes elles, un total de 18 participen en el concurs de bandes, que està reservat exclusivament per a les corporacions de fora de la ciutat.

Amb un gran desplegament tècnic, posarem en valor el detall i el desenvolupament de l´esdeveniment de les festes  d´Alcoi per a tota la provincia.


244