Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Educació de l’Ajuntament d’Ibi publica la licitació del Curs d’Estiu Municipal

La intenció és ampliar aquest tipus de cursos municipals a altres períodes vacances com a Nadal o Setmana Santa.

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament s’Ibi trau a licitació l’adjudicació de la prestació del servei per al programa educatiu vacacional “Curs d’Estiu d’Educació”, de 2024 a 202, dirigit a l’alumnat que es troba en l’etapa de transició de Primària a Secundària, des de 5a de Primària a 3a de l’ESO (dels 11 als 14 anys) i l’objectiu dels quals és que reforcen habilitats de convivència, aprenentatge i d’oci educatiu, durant una part del període estival.

Les empreses que opten a aquesta licitació tindran de prestar un servei consistent en la preparació d’un curs educatiu per al mes de juliol, que fomente trobades entre xiquets de diverses edats i que afavorisca la transició entre aquestes etapes, promocionant l’èxit educatiu i oferint formes d’aprenentatge divertides que els faça desenvolupar habilitats en l’àrea de la convivència, l’estudi, l’aprenentatge i el creixement personal. Poden consultar els plecs de la licitació en www.ibi.es/es/ciudadania/educacion/escuela-de-verano-municipal-2024/pliegos_cursoverano2024 o en www.contrataciondelestado.es

Paula Peidró, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ibi, comenta que “des d’Educació es treballa intensament cada any perquè aquest curs d’estiu siga el més complet i variat possible, tenint en comptes les edats compreses i la dificultat de les etapes a tractar. És una molt bona oportunitat per a les famílies amb menors d’aqueixes edats perquè, a més, és gratuït. Esperem que siguen moltes les empreses que vulguen optar a la licitació i així disposar d’ofertes variades per a la seua adjudicació”. Tindrà lloc en les instal·lacions de la fàbrica Pilen i, a més, disposaran de diferents espais municipals com l’estadi Climent, el Centre Social Carme Garrigós i el Centre Cultura Salvador Miró.

La finalitat del curs serà el de representar quatre històries adaptades que es fonamenten en la teoria de les “intel·ligències múltiples” de Gardner: intel·ligència intra i interpersonal, intel·ligència corporal-cinestèsica, intel·ligència lingüisticoverbal i intel·ligència musical. D’aquesta manera, es representaran a través de les arts escèniques, l’expressió corporal, les noves tecnologies i la creativitat, combinades amb altres activitats lúdiques i culturals.


188