Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

El Museu del Videojoc Arcade Vintage inaugura una nova exposició permanent

El primer museu interactiu de videojocs d’Espanya inaugura a Ibi, Alacant, una nova exposició permanent sobre la història dels videojocs.

El Museu del Videojoc Arcade Vintage es complau a anunciar la inauguració d’una nova exposició permanent: «Level Up». Aquesta exposició, que obrirà les seues portes divendres que ve 12 de juliol, ha sigut organitzada per l’associació Arcade Vintage i ocupa la planta superior de l’edifici de la fàbrica Rico i presenta un recorregut per la història del videojoc i els seus dispositius. A més es crea una zona específica per a celebrar els 40 anys del mític Amstrad CPC

Detalls de l’esdeveniment:

Data: divendres 12 de juliol de 2024
Hora: 19.00
Lloc: Primera planta de la fàbrica Rico, en c/ Els Eres, 74 d’Ibi, Alacant.

El Museu del Videojoc Arcade Vintage s’ha consolidat com un espai dedicat a la preservació i difusió de la cultura del videojoc a Espanya. Amb aquesta nova exposició, el museu reforça el seu compromís d’oferir experiències educatives i entretingudes per a totes les edats.

L’entrada a la inauguració serà gratuïta, i s’espera una gran afluència de públic. Les entrades per als dies següents estaran disponibles en la pàgina web del museu i en la taquilla.

No et perdes aquesta increïble exposició i submergeix-te en el fascinant món dels videojocs en el Museu Arcade Vintage!

Xarxes socials

Facebook: Arcade Vintage
X: @arcade_vintage
Instagram: @museoarcadevintage

Sobre l’associació Arcade Vintage i el Museu del Videojoc

L’associació cultural Arcade Vintage es va formar a Petrer l’any 2013 amb l’objectiu de conservar i promoure la cultura relacionada amb els videojocs. En 2019, l’associació va signar un conveni amb l’Ajuntament d’Ibi per a crear un museu interactiu de videojocs. Actualment, el museu és gestionat per una empresa privada que compta amb el suport de l’associació Arcade Vintage i els seus socis. Durant aquests anys, el Museu del Videojoc Arcade Vintage ha rebut milers de visitants nacionals i estrangers i s’ha alçat com a referent en la conservació i difusió del videojoc clàssic al nostre país.

Visita el Museu fent clic ací: https://museoarcadevintage.com/

 


190