Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

L’Ajuntament d’Ibi cedeix l’ús d’un espai per a l’atenció a les persones migrants

La Fundació Terra d’Acolliment comptarà des d’aquesta setmana amb una de les sales del Centre Social Carme Garrigós per a desenvolupar la seua activitat integradora i solidària a Ibi. L’Ajuntament ha cedit l’ús aquest espai a la fundació, durant dos dies al mes, amb una periodicitat quinzenal, en horari de 19.00 h a 21.00 h, dins de la seua política de suport a les entitats socials i a l’atenció a les persones migrants.

La tinenta d’alcalde de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi, Montse Agulló, explica que “l’Ajuntament d’Ibi no ha dubtat a col·laborar amb la Fundació Terra d’Acolliment, ja que la seua labor és importantíssima per a fomentar l’arrelament de les persones migrants i enfortir la seua inclusió social” i considera “una magnífica notícia el fet que la Fundació Terra d’Acolliment comence a operar a Ibi, vista la seua utilitat social”.

Agulló avança que l’Ajuntament “planteja un futur conveni amb aquesta fundació, la qual cosa redundarà en un millor servei”. La fi de la Fundació és procurar una integració no traumàtica a les persones migrants que arriben a Ibi, presentant-los serveis d’informació, atenció, assessorament jurídic i coneixement dels seus drets.


237