Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Parlem amb Montse Agulló, regidora de Serveis Socials, al programa “Actualitat Política”

Montse Agulló és la màxima responsable de l’àrea de Serveis Socials a l’Ajuntament d’Ibi, des de les eleccions del passat mes de maig de 2023. Segons destaca la regidora, continua havent-hi una important falta de personal en el departament, unes places que es podran cobrir després de l’estabilització i el tancament de l’exercici 2022, que permetrà obrir la borsa de treball.

 

 

D’altra banda, Montse Agulló recorda que existeixen diverses associacions a Ibi que són de caràcter comarcal, per la qual cosa entén que no sols l’Ajuntament d’Ibi ha de ser el responsable de destinar ajudes i subvencions a aquestes, sinó que també hauria de ser tasca d’un altre municipis com Onil i Castalla. A més, la major part de la quantia de subvencions i ajudes que encara no han arribat als comptes d’aquestes associacions de caràcter social, depenen de Conselleria i/o de Diputació.

D’altra banda, fa unes setmanes Agulló visitava València per a per a tractar amb la Conselleria la construcció del nou geriàtric i centre de dia, que espera que estiga disponible per al seu ús a partir de 2026.

Montse Agulló ha estat present en la Trobada de Coordinació de la Xarxa Valenciana d’Igualtat de la Província d’Alacant. En aquesta trobada entre les persones responsables de les àrees d’Igualtat dels diferents municipis de la província, s’han tractat importants qüestions com el contracte del Programa d’Unitats d’Igualtat 2024, encarregats de regular els equips que integren els Serveis Socials dels Ajuntaments. A més, la redacció de Reglaments per a regular i delimitar la funció dels Agent d’Igualtat, així com els plans i visats d’Igualtat.


238