Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Monòver rebrà una subvenció de més de 439.000 euros de la Diputació d’Alacant

  • Cal recordar que Verónica Giménez és la primera Diputada Provincial monovera, un aspecte “molt important i beneficiós per al municipi”.
  • Una subvenció destinada a Sufragar Despeses Generals del Funcionament i Manteniment Ordinari de les Instal·lacions

 

Monòver, dimecres, 13 de setembre de 2023.- La Diputada Provincial pel Vinalopó Mitjà i regidora de Monòver, Verónica Giménez, ha anunciat fa uns minuts l’aprovació d’una important subvenció per al municipi.

I és que hui s’ha celebrat una Sessió Plenària Ordinària de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial d’Alacant on s’ha tractat diversos punts en l’ordre del dia, entre els quals s’ha trobat una subvenció destinada a Sufragar Despeses Generals del Funcionament i Manteniment Ordinari de les Instal·lacions Municipals.

Dins aquest punt, s’ha concedit a Monòver una subvenció per valor de 439.322 euros, concessió que s’emmarca dins el Plan +Cerca 2023.

Cal recordar que Verónica Giménez és la primera Diputada Provincial monovera, “un aspecte molt important i, de segur, beneficiós per al municipi”, com indiquen des del Consistori.

La Regidora de Política Econòmica i Contractació de l’Ajuntament de Monòver va prendre possessió com a Diputada Provincial el passat 21 de juliol, per la qual cosa representa tant a Monòver i com a la resta del Vinalopó Mitjà, juntament amb el regidor d’Elda, José Antonio Amat.


236