Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Es presenta el programa d’actes del Mig Any d’Alcoi

La Regidoria de Festes i l’Associació de Sant Jordi fan públic el programa d’Actes amb motiu del Mig Any Fester. Ambdues entitats recorden que mantindre les mesures de seguretat amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat sobre protecció i prevenció del virus COVID-19.

 

El programa comptarà amb el Campionat de Cotos, el concurs de dibuix a l’aire lliure així com dues representacions del Sainet Costumista. També comptarà amb la celbració de la Gala Festera un compendi de música, dansa, i altres activitats relacionades amb la Festa. Cal destacar que el dissabte central del Mïg es tornarà a fer olla, això sí de manera testimonial, sense grans aglomeracions i la música omplirà els carrer amb les Entradetes de les diferents filades.  A més a més, enguany l’ultim cap de setmana d’octubre es proposa  un acte que retorne l’ambient medieval a la localitat, esperant que arribe abril de 2022, moment on s’espera que La Festa recupere la seua esplendor inigualable.

 

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1151