Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Parlem amb Antonio Matarredona sobre les pensions públiques

 

  • El sistema públic de pensions es un tema que sempre està d’actualitat per algun motiu i desde la Plataforma de Pensionistes d’Alcoi lluiten per defensar els drets de futur de les pensions públiques i la sostenibilitat del sistema. 

Hui parlem amb Antonio Matarredona, president de la plataforma, per a conèixer en quin punt es troben les negociacions i les reformes de la llei. Així com també comentarem com es troba la situació sanitària de l’àrea de Salut d’Alcoi. 

Per a la Plataforma, la situació del moviment de pensionistes està determinada per la mobilització al carrer al llarg de tot el territori en més de 270 localitats.Exigim pensions públiques dignes, retornar a la jubilació als 65 anys, garantir la revaloració de les pensions com a mínim amb l’IPC real, així com la derogació de les reformes de pensions 2011 i 2013, que condueixen a una reducció de la pensió pròxima al 40% i la derogació de les reformes laborals que precarizan el treball rebaixant salaris i cotitzacions socials. Sense salaris dignes no hi haurà pensions dignes.

 


Notícies relacionades:

282