Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
L´ALCOIÀ

La Mancomunitat actualitza el seu portal d’Ocupació amb una app mòbil

El major ús de dispositius intel·ligents impulsa aquest projecte que proporciona una experiència d’usuari més còmoda i ràpida

 

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat amplia el seu Portal d’Ocupació amb el desenvolupament d’una app. Aquest projecte, possible gràcies a la Generalitat Valenciana, permet apropar-se als usuaris per tal de navegar entre les ofertes i les diferents funcions que també es poden trobar en la web. La app, a més, també serveix per a aquelles empreses que vulguen publicar les seues vacants.

 

 

Mancomunitat Ocupació és una innovadora aplicació de cerca d’ocupació dissenyada per a Android i iOS que permet connectar candidats amb les millors ofertes del mercat laboral de manera ràpida i eficient. Amb una interfície intuïtiva i una experiència d’usuari interactiva, l’app permet als usuaris personalitzar les seues cerques segons els seus interessos.

L’aplicació destaca per la seua intuïtivitat, oferint una navegació senzilla que facilita als usuaris trobar les oportunitats laborals que millor s’ajusten al seu perfil. Amb poques pulsacions, poden accedir a ofertes rellevants i enviar les seues sol·licituds de manera immediata. Aquest últim pas també és possible gràcies a la creació d’un perfil en el qual poden completar totes les dades d’interés sobre la seua trajectòria professional per a impulsar la seua candidatura i trobar el lloc més adequat a les seua experiència i habilitats.

 


183