Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

A partir del dimecres 29 de març es pot demanar cita prèvia per a la presentació telemàtica de la sol·licitud del bo jove per al lloguer de 2023

L’oficina Xaloc de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ofereix diferents unitats de servei, les quals inclouen la finestreta única, una unitat de gestió de l’hàbitat, una unitat de protecció de la tinença de l’habitatge i una unitat d’Observatori de l’Habitatge Local.

 

 

L’objectiu de la Xarxa Xaloc és donar suport a les entitats locals per tal d’oferir un servei de gestió, informació, mediació social i assessorament per tal de facilitar l’accés a l’habitatge digne a la ciutadania. Es tracta d’una actuació reflectida al Pla Hàbitat 20-30 de la Vicepresidència Segona de la Generalitat, la qual forma part del projecte europeu Horizon 2020 per a accelerar la rehabilitació d’habitatges.

‼️📣A partir del dimecres 29 de març es pot demanar cita prèvia per a la presentació telemàtica de la sol·licitud del bo jove per al lloguer de 2023.

🏡 250 euros mensuals per a joves entre 18 i 35 anys.

📩 Consulta les instruccions per a la presentació de la sol·licitud, la documentació requerida i els requisits per a optar a l’ajuda ací: 👉 https://lamancomunitat.org/xarxa-xaloc/#lloguer

🏘Si tens qualsevol dubte al respecte o necessites assistència, contacta amb la nostra oficina Xaloc: 

📧xaloc@lamancomunitat.org

📞965549354 ext. 1


241