Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Onil

Els Moros i Cristians d’Onil van desfilar de nou a Nova York i hem entrevistat a alguns membres de l’expedició dels 70 festers que es van desplaçar als EUA

Els Moros i Cristians d’Onil van desfilar de nou a Nova York i en aquest reportatge hem entrevistat a alguns membres de l’expedició dels 70 festers que es van desplaçar als EUA. 

La Nacional-Spanish Benevolent Society, associació novaiorquesa d’atenció als espanyols, va convidar de nou a la delegació colivenca a una desfilada que se celebra sempre prop del 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat, i que travessa el cor de la ciutat, la 5a Avinguda creuant el districte de Manhattan de nord a sud. Amb aquesta ja van dues vegades que les Festes de Moros i Cristians desfilen per New York (en 2019 i 2023) representant a Espanya.

La majestuositat i espectacularitat dels trages de Moros i Cristians d’Onil van tornar a sorprendre en la 59a edició de la Desfilada de la Hispanitat que va transcórrer per la famosa Cinquena Avinguda de Nova York, el 8 d’octubre. 

Si volen conéixer un poc més com va ser la seua inoblidable experiència, les seues impressions, algunes curiositats i detalls, etc… No es perden aquest reportatge/entrevista!

 


194